2015-11-04 16:15:33• hírek • Kocsis Zoltán

Ingyen használhatják majd a műfüves focipályát

Ingyen használhatják majd a sportolni vágyók azt a műfüves focipályát Szatmárnémetiben, amelyet szerdán három általános iskola diákjai avattak fel egy röpke egymás közötti bajnoksággal.

A hármas tornát a Balcescu-Petőfi Általános Iskola nyerte meg az Avram Iancu és a Mircea Eliade általános iskolák gyerekei előtt. Ezzel ők az elsők, akik pályára léphettek a megyeközpont 15-ös lakónegyedében, a Milcov sétányon megépített focipályán.

A létesítmény létrehozását finanszírozó polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a pálya 40 méter hosszú és 20 méter széles. Felülete műfű. A pályát hat méter magas drótkerítés övezi és - ami szintén nagyon praktikus - háló fedi. A kerítésen kívül padokat helyeztek el a „szurkolók" számára.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a pálya működésének felügyeletét a közterület-fenntartó szolgálat végzi majd. A pálya használatáért nem kell fizetni!

Cristian-Bozai Voda, a közterület-fenntartó szolgálat vezetője elmondta, szükség lesz valakire, aki takarítja a pályát és aki gondoskodik a rendről. „Amíg nem kapok kézbe egy működési szabályzatot, addig sajnos egyebet nem tudok mondani ezzel kapcsolatban", jelentette ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: